Motiverande hälsosamtal & Massage

Har du kommit till en punkt i livet där du känner att din livsstil inte är hållbar och du vill göra en förändring? I en sådan process är det bra att erhålla vägledning och ett stöd på vägen. En hälso och livscoach inspirerar och vägleder dig till dina mål. Dessa är individuella och kan vara:

-sundare matvanor

-reducera stress och hitta en balans i livspusslet

-förbättrad sömn

-återhämtning

-motion

-att växa som människa

mm

Under vår första träff kartläggs din nuvarande livsstil och situation samt att berättar vilken förändringen du vill göra. Därefter utarbetar vi tillsammans ditt mål. Som din coach kommer jag inte med några lösningar och svar utan ger dig verktygen till hur du själv kan lära dig att bli medveten om din potential och hur du kan använda den. Jag kommer att inspirerar längs vägen, motivera om du tappar riktning och fokus. Jag brinner lite extra för Positiv psykologi och våra samtal väljer jag att lyfta dina styrkor och göra dig medveten om all kraft och kunskap som du besitter. Svaren finns inom dig!

Hur många tillfällen vi träffas är inte skrivet i sten utan är individuellt.

45 minuter 650:-


Vill du ses online via teams eller zoom fungerar det fint.

Åsa


Varför Massage?

-Ökar blodcirkulationen vilket leder till att muskler och vävnader mjukas upp.

-Motverkar stress då  "må bra" hormonet oxytocin frigörs.Detta hormon verkar lugnande och sänker både blodtrycket och pulsen.

-Stärker immunförsvaret. Vid massage ökar antalet vita blodkroppar vilket ger ökad motståndskraft mot infektioner.


-Lindrar och förebygger  spänningshuvudvärk. EN mycket vanlig anledning till denna typ av huvudvärk är spänningar och nacke och axlar. Genom att ta massage mjukas dessa muskler upp.


- Kan reducera oro och depression. Massage minskar produktionen stresshormonerna kortisol /noradrenalin och  ökar mängden "må bra" hormoner som oxytocin,dopamin och serotonin..