Yogazone

Lev vackert!

Att träna kropp och sinne utan att döma och förvänta sig ett resultat eller en känsla är fantastiskt utmanande och spännande. Att utgå ifrån dagsform och förutsättningar skapar en acceptans och lärdom i vår fysiska och psykiska kropp, den ena hänger ihop med den andra och genom att få balans mellan dessa uppstår välmående, glädje och kraft. Yogazone´s vision är att skapa ett community där alla känner sig välkomna. Vi pratar ofta om vikten av att ej styras utifrån ego och prestige utan att lyssna inåt och prioritera stunder där telefonen är avstängd och ligger i kapprummet.

Du hittar oss på anrika Kasernhöjden 10,granne med Moio  saloon, vår ingång är dörren till höger på den stora träverandan. Shalan har plats för ca 20 elever och vi omfamnar en klass åt gången vilket innebär att du njuter av frisk luft på vår stora terrass fram till att föregående klass lämnat. Du tar med egen matta, vatten och enklast är att komma ombytt. 

Lev Vackert!
 

Åsa Klint

Yogalärare,Holsitisk coach, Personlig tränare,massör

Med över 30 års erfarenhet i Hälsobranschen går det inte en dag utan  känslan av tacksamhet och glädje över att få jobba med det jag gör. Att få vara en del av så mycket skratt, glädje, utmaningar och förändringar är en ynnest.

Hoppas vi ses!


Utbildningar

Teachertraining  Ashtanga yoga, 200 timmar -Alexander Melin Puro yoga Oslo

Yinyoga modul 1 och 2, 50 timmar-Ulrika Norberg New York

Lymfyoga-Johanna Hector

Pilates - Stockholm

Personlig tränare , Bosön

Massageterapeut 1 år, Svenska Hälsoteamet

Holistisk hälsocoach
 
Stresscoach 

Psykologi 115 hp Karlstads Universitet